viernes, 12 de septiembre de 2008

Breu història del FB SimatESCOLA DE FUTBOL BASE DEL CF SIMAT


La idea de fer l’escola de futbol base, a partir d’ara EFB, va sorgir l’estiu del 2003 davant la inquietud d’alguns pares que ja havien provat a portar a Tavernes els seus xiquets perquè pugueren jugar a futbol.

A arrel d’esta inquietud, es va sol·licitar a la Federació Valenciana de Futbol l’ingrés de dos equips de Simat de futbol 7, van ser un de categoria benjamí (nascuts els anys 1994-95) i un altre de categoria aleví (1992-93). Els equips participaren en la lliga del futbol base de la zona de la Ribera i cada grup estava format per 14 equips. Foren entrenadors durant esta temporada: Salva Clar, Virgi Ferrando, Sebastian Mahiques i Salva Ferrando.
Durant esta primera temporada (2003-04), l’EFB del Simat pertanyia federativament al primer equip, és a dir del CF Simat categoria senior. De tota manera ja es va formar una junta directiva provisional que era l’encarregada de tots els tràmits federatius o d’altres tipus.

La temporada següent (2004-05), ja va deixar d’haver equip senior del CF Simat, per la qual cosa, la directiva provisional de l’EFB va passar a substituir a tots els nivells a la directiva del CF Simat, sent nomenat president de l´EFB del CF Simat Rafael Torregrosa en el mes de setembre de 2004, al qual acompanyen altres sis pares-directius. També es va acordar nomenar director de l’EFB a Sebastián Mahiques.

Durant eixa temporada (2004-05), l’EFB va inscriure tres equips, dos d’ell de futbol 7 (benjamí i aleví) i un de futbol 11 (infantil). Les zones on jugaren van ser La Ribera i La Safor.
El benjami fou entrenat per Virgi i Salva Clar.
L’aleví per Miquel Vidal i Salva Ferrando.
L’infantil per Sebastian i Albert Sànchez.

A la temporada 2005-06 foren quatre els equips de l’EFB Simat, a més a més dels anteriors, per primera vegada inscrivírem un equip de prebenjamí.
Els entrenadors eren el mateixos, més Luis Solanes (Rita) i Jose Luis Mora (More).

La temporada 2006-07, l’Escola de Futbol Base del CF Simat va estar formada per set equips: dos de prebenjami, dos de benjamí, un d’aleví, infantil i cadet, entrenats per: Miquel Vidal, Toni Martínez, Xavier Català, Vicent Plancha, Raül Oltra, Virgi, José Oltra (Josenet), Albert Sánchez, More, Salva Clar, Juan Chorro i Alexis.

La passada temporada 2007-08, també van ser set els equips (els mateixos de la temporada anetrior), i foren entrenadors:
Prebenjami B à Eugeni Mora i David Gómez
Prebenjami A à Miquel Vidal
Benjami B à Xavi Català i Vicent Plancha
Benjami A à Josenet Oltra i Virgi Ferrando
Alevi à Raül Oltra i Juan Chorro
Infantil à Salva Clar i More
Cadet à Juan Chorro i Alexis Talens (1a volta)
Albert Sánchez i JJ Pastor (2a volta)

Finalment faré una relació de tots els jugadors que han participat en l’Escola de Futbol de forma ininterrompuda durant durant les cinc temporades completes:

Daniel Cabanes, Timur Rodriguez, David Alario, José Córdoba, Andreu Sánchez, Albert Sánchez, Jordi Candel, Josep Rico, Sergi Blasco, Sergi Ferrando, Sergi Molleví, Carles Rodriguez, David Mogort, Carles Folguerà, Salva Fernandez, Roberto Oltra, Enric Ferrando , Toni Solanes, Aitor Jarillo i Vicent Torregrosa.

Per la propera tempoporada 2008-09 hem inscrit 8 equips en la federació: Prebenjami, Benjami A, Benjamí B, Aleví A, Aleví B, Infantil, Cadet i Juvenil.

Des d’ací vos animem a tots a seguir participant!

Pròximament vos contaré fins la temporada 2011-12.


fbsimat@gmail.com


Josep Blasco Brines
Secretari de l’EFB


No hay comentarios: